Cel mai mic preț pentru Literatura de sertar. Fabule altfel - Ioan Voaides

Despre carte

Răsfoiește PDF-ul cărții Literatura de sertar. Fabule altfel - Ioan Voaides:

Ai răsfoit PDF-ul cărții Literatura de sertar. Fabule altfel - Ioan Voaides? Vezi acum cel mai mic preț și adaug-o în biblioteca ta
👉 vezi prețurile

Descrierea cărții

Mai multe despre cartea ”Literatura de sertar. Fabule altfel - Ioan Voaides”

Fata in fata cu lumea cealalta care, stimulata de indestulare, si-a marit apetitul pentru competitie, comunismul incepe sa rabde de foame, incapabil sa fabrice minciuni noi, spre a inviora instinctul de conservare al atator suflete pe care le-a haituit spre absurd, visand un munte de aur... (autorul) Fragment din catea "Literatura de sertar. Fabule altfel" de Ioan Voaides "Distractie Inchipuiti-va, acum, in pragul mileniului trei sa vedeti venind la oras, boi, vaci si vitei, cu frunze, iarba sau fan in spinare. (Purcoi,  capita, dupa putere fiecare.) Vitele de la oras, de obicei, isi trateaza invitatii cu borhot. Sa le faca pe plac, musafirii mananca tot. Deunazi, mergeau spre casa vreo patru, cinci. Cum burtile i-au silit sa foloseascaspatiul unor lozinci, bivolul legii, mirosnd starea de necesitate, i-a amendat. Dupa un sezon de ug, inchipuiti-va ce bine s-au distrat. "

alternative

Vrei să citești cartea Literatura de sertar. Fabule altfel - Ioan Voaides în format PDF? Mai gândește-te puțin...

Trebuie să știi că site-ul plinuldecarti.ro nu distribuie cărți integrale în format PDF, ci doar PDF-uri conținând câteva pagini ale cărților puse la dispoziție de cei care au muncit din greu la carte. Da, s-a muncit din greu la fiecare dintre cele 107 pagini. Atunci când vei descărca cartea integrală Literatura de sertar. Fabule altfel - Ioan Voaides în format PDF în telefonul sau calculatorul tău, de pe orice site online, practic nu doar că faci o ilegalitate, dar nici nu îți arăți aprecierea față de munca autorului cărții, Ioan Voaides. Respectă-le munca și cumpără cartea dintr-o librările, la cel mai mic preț.