Cel mai mic preț pentru In lumea cea tainica glorioasa ce exista in universul astral - Chico Xavier

Despre carte

Descrierea cărții

Mai multe despre cartea ”In lumea cea tainica glorioasa ce exista in universul astral - Chico Xavier”

Cei care traiesc experienta umana cu intelegerea faptului ca treptele scarii sublime trebuie urcate cu pretul efortului personal, si care se bucura de binecuvantarile ceresti prin practica neobosita a Binelui, nu vor fi surprinsi de relatarile oferite de acest mesager interesat de a-i sluji cu dragoste pe ceilalti. Preocupati de indeplinirea Scopurilor Divine, ei stiu ca nu au primit darul vietii doar pentru a-si omori timpul sau darul credintei pentru a-l tulbura pe semenul lor. Afimatiile fraterne ale mesagerului nostru vor provoca insa nemultumire si perplexitate in partizanii favoritismelor, ce sunt inca prinsi in panza vechilor iluzii, chiar daca detin cele mai onorabile acreditari.

alternative

Vrei să citești cartea In lumea cea tainica glorioasa ce exista in universul astral - Chico Xavier în format PDF? Mai gândește-te puțin...

Trebuie să știi că site-ul plinuldecarti.ro nu distribuie cărți integrale în format PDF, ci doar PDF-uri conținând câteva pagini ale cărților puse la dispoziție de cei care au muncit din greu la carte. Da, s-a muncit din greu la fiecare dintre cele 336 pagini. Atunci când vei descărca cartea integrală In lumea cea tainica glorioasa ce exista in universul astral - Chico Xavier în format PDF în telefonul sau calculatorul tău, de pe orice site online, practic nu doar că faci o ilegalitate, dar nici nu îți arăți aprecierea față de munca autorului cărții, Chico Xavier. Respectă-le munca și cumpără cartea dintr-o librările, la cel mai mic preț.