Cel mai mic preț pentru Sa invatam despre animalele de companie - Nikoleta Novak

Despre carte

Răsfoiește PDF-ul cărții Sa invatam despre animalele de companie - Nikoleta Novak:

Ai răsfoit PDF-ul cărții Sa invatam despre animalele de companie - Nikoleta Novak? Vezi acum cel mai mic preț și adaug-o în biblioteca ta
👉 vezi prețurile

Descrierea cărții

Mai multe despre cartea ”Sa invatam despre animalele de companie - Nikoleta Novak”

    Dragi parinti si invatatori, nu-i asa ca orice „suflet de copil” se bucura sa se joace cu un animalut? Cati dintre cei mici nu si-au dorit sa aiba langa ei (si nu v-au rugat sa le cumparati) fie un catelus, fie un iepuras, fie un papagal ori o pisica? Dar nu intotdeauna stim, nici noi si ei cu atat mai putin, cum sa le ingrijim, ce sa intelegem din comportamentul lor si nici cum sa ne ferim de unele situatii care ar putea deveni neplacute – sau chiar periculoase.     Prin intermediul acestei carti, editura Aramis vine in ajutorul dumneavoastra. Intr-un mod plastic si distractiv, textul imbogatit cu imagini sugestive o sa ii deprinda pe micii cititori cum sa se poarte cu animalele de companie, sa isi asume unele responsabilitati si sa aiba grija de ele. Mai mult chiar, se vor amuza rezolvand cateva teste si afland aspecte interesante despre anumite rase de caini, de pisici, de papagali etc. Sa-i insotim si sa invatam despre animale!     Copiii vor sa fie fericiti. Daruiti-le o carte care le va placea mult, mult, mult de tot!

alternative

Vrei să citești cartea Sa invatam despre animalele de companie - Nikoleta Novak în format PDF? Mai gândește-te puțin...

Trebuie să știi că site-ul plinuldecarti.ro nu distribuie cărți integrale în format PDF, ci doar PDF-uri conținând câteva pagini ale cărților puse la dispoziție de cei care au muncit din greu la carte. Da, s-a muncit din greu la fiecare dintre cele 48 pagini. Atunci când vei descărca cartea integrală Sa invatam despre animalele de companie - Nikoleta Novak în format PDF în telefonul sau calculatorul tău, de pe orice site online, practic nu doar că faci o ilegalitate, dar nici nu îți arăți aprecierea față de munca autorului cărții, Nikoleta Novak. Respectă-le munca și cumpără cartea dintr-o librările, la cel mai mic preț.