Cel mai mic preț pentru Ce i-ar putea spune Freud lui Spielberg - Samer Soufi

Despre carte

Răsfoiește PDF-ul cărții Ce i-ar putea spune Freud lui Spielberg - Samer Soufi:

Ai răsfoit PDF-ul cărții Ce i-ar putea spune Freud lui Spielberg - Samer Soufi? Vezi acum cel mai mic preț și adaug-o în biblioteca ta
👉 vezi prețurile

Descrierea cărții

Mai multe despre cartea ”Ce i-ar putea spune Freud lui Spielberg - Samer Soufi”

Volumul este un ghid original, care se foloseste de lumea filmului pentru a analiza comportamentul fiintelor umane, luand drept exemplu personajele de pe marele ecran. Pornind de la premisa ca „intrucat atat in viata, cat si in film actiunile indivizilor sunt determinate de feed back, cunoasterea realitatii contemporane ar fi, la randul ei, imposibila fara film", autorul a selectat 47 de filme, care ilustreaza cu precizie diverse aspecte care ilustreaza modul in care se comporta un om. Si, dupa opinia sa, „este greu sa gasesti aspecte ale comportamentului uman pe care cinematografia sa nu le fi abordat in niciun fel". Comentand aceste filme, autorul studiaza motivele care stimuleaza personajele sa se comporte asa cum o fac. Prin lectura cartii, cititorul se poate regasi in personajele acestor creatii cinematografice, poate fi impresionat de emotiile si sentimentele lor, poate reflecta asupra motivelor comportamentului acestora: frica, incredere, prietenie, dragoste, tristete si, in cele din urma, sa inteleaga mai bine propria sa natura si cauzele ultime ale actiunilor sale. Aceasta carte ne arata ca cinematografia este mai mult decat o fabrica de vise. Un exercitiu practic, menit sa faca din cititori subiectii activi ai lecturii la care ii provoaca autorul de la o pagina la alta, invitandu-i sa participe si sa-l insoteasca in aceasta calatorie fascinanta.

alternative

Vrei să citești cartea Ce i-ar putea spune Freud lui Spielberg - Samer Soufi în format PDF? Mai gândește-te puțin...

Trebuie să știi că site-ul plinuldecarti.ro nu distribuie cărți integrale în format PDF, ci doar PDF-uri conținând câteva pagini ale cărților puse la dispoziție de cei care au muncit din greu la carte. Da, s-a muncit din greu la fiecare dintre cele 316 pagini. Atunci când vei descărca cartea integrală Ce i-ar putea spune Freud lui Spielberg - Samer Soufi în format PDF în telefonul sau calculatorul tău, de pe orice site online, practic nu doar că faci o ilegalitate, dar nici nu îți arăți aprecierea față de munca autorului cărții, Samer Soufi. Respectă-le munca și cumpără cartea dintr-o librările, la cel mai mic preț.