Cel mai mic preț pentru Emotiile, de la teorie la poezie - Ion-Ovidiu Panisoara

Despre carte

Răsfoiește PDF-ul cărții Emotiile, de la teorie la poezie - Ion-Ovidiu Panisoara:

Ai răsfoit PDF-ul cărții Emotiile, de la teorie la poezie - Ion-Ovidiu Panisoara? Vezi acum cel mai mic preț și adaug-o în biblioteca ta
👉 vezi prețurile

Descrierea cărții

Mai multe despre cartea ”Emotiile, de la teorie la poezie - Ion-Ovidiu Panisoara”

Este timpul sa ajungi un maestru al emotiilor, un supererou care sa stie sa le "citeasca" pe fata celor din jur la fel cum ai citi o carte de povesti. A venit vremea sa inveti sa le stapanesti la fel cum dresezi un cal naravas sa te accepte ca stapan si sa te duca unde vrei. Vei invata sa fii bucuros, sa nu lasi frica sa puna stapanire pe tine, sa iti invingi frica, sa treci mai usor peste tristete sau sa razi atunci cand te cuprinde dezgustul. Ti-am pregatit si multe poezii amuzante. Esti pregatit pentru aceasta aventura? - Prof. univ. dr. Ion-Ovidiu Panisoara Copilul dumneavoastra va invata despre originea, caracteristicile, efectul si cum sa se comporte cand intampina cele 7 emotii: - Bucuria - Tristetea - Frica - Rusinea si vina - Dezgustul - Furia - Uimirea Textul este scris de Ion-Ovidiu Panisoara, creatorul jocului Provocarea emotiilor. Ilustratiile sunt realizate de Diana Tivu, autoarea seriei Pernuta speriata.

alternative

Vrei să citești cartea Emotiile, de la teorie la poezie - Ion-Ovidiu Panisoara în format PDF? Mai gândește-te puțin...

Trebuie să știi că site-ul plinuldecarti.ro nu distribuie cărți integrale în format PDF, ci doar PDF-uri conținând câteva pagini ale cărților puse la dispoziție de cei care au muncit din greu la carte. Da, s-a muncit din greu la fiecare dintre cele 37 pagini. Atunci când vei descărca cartea integrală Emotiile, de la teorie la poezie - Ion-Ovidiu Panisoara în format PDF în telefonul sau calculatorul tău, de pe orice site online, practic nu doar că faci o ilegalitate, dar nici nu îți arăți aprecierea față de munca autorului cărții, Ion-Ovidiu Panisoara. Respectă-le munca și cumpără cartea dintr-o librările, la cel mai mic preț.