Cel mai mic preț pentru Amantele trecutului. Ultimii pasi - Alexandra Gheorghe

Despre carte

Răsfoiește PDF-ul cărții Amantele trecutului. Ultimii pasi - Alexandra Gheorghe:

Ai răsfoit PDF-ul cărții Amantele trecutului. Ultimii pasi - Alexandra Gheorghe? Vezi acum cel mai mic preț și adaug-o în biblioteca ta
👉 vezi prețurile

Descrierea cărții

Mai multe despre cartea ”Amantele trecutului. Ultimii pasi - Alexandra Gheorghe”

Amantele trecutului. Ultimii pasi - Volumul 3 As putea sa te urasc in toate modurile posibile, si in toate limbile pamantului mi-as dori sa-ti spun ca tot ce simt pentru tine ma „distruge”. As da foc sentimentelor, se poate? Le-as spulbera si as ucide tot ce ai lasat viu in corpul meu. Scanceste pielea, iar tamplele mi-au amortit. Sunt o nebuna imbracata frumos. Nostalgiile imi sunt podoabele trupului. Ce prostie mai e si asta, la naiba! Sa urasc iubirea care infloreste in mine. Sa urasti ca traiesti si ca simti. Ca se schimba corpul si mintea, ca apartii, ca privesti cerul si crezi ca de acolo cineva te iubeste mereu. Inchid ochii, inchin ultima gura din paharul cu vin, imi mangai umarul gol, apoi misc palma spre sanul stang. Il strang tare, nu simt durere si nici chin, ci doar o placere muta. Sub bietul san, bati tu ca un nebun care-si cerseste libertatea.

alternative

Vrei să citești cartea Amantele trecutului. Ultimii pasi - Alexandra Gheorghe în format PDF? Mai gândește-te puțin...

Trebuie să știi că site-ul plinuldecarti.ro nu distribuie cărți integrale în format PDF, ci doar PDF-uri conținând câteva pagini ale cărților puse la dispoziție de cei care au muncit din greu la carte. Da, s-a muncit din greu la fiecare dintre cele 192 pagini. Atunci când vei descărca cartea integrală Amantele trecutului. Ultimii pasi - Alexandra Gheorghe în format PDF în telefonul sau calculatorul tău, de pe orice site online, practic nu doar că faci o ilegalitate, dar nici nu îți arăți aprecierea față de munca autorului cărții, Alexandra Gheorghe. Respectă-le munca și cumpără cartea dintr-o librările, la cel mai mic preț.