Cel mai mic preț pentru Scoala printeselor. Medalionul fermecat - Ana Serna Vara

Despre carte

Răsfoiește PDF-ul cărții Scoala printeselor. Medalionul fermecat - Ana Serna Vara:

Ai răsfoit PDF-ul cărții Scoala printeselor. Medalionul fermecat - Ana Serna Vara? Vezi acum cel mai mic preț și adaug-o în biblioteca ta
👉 vezi prețurile

Descrierea cărții

Mai multe despre cartea ”Scoala printeselor. Medalionul fermecat - Ana Serna Vara”

Printese din toate colturile lumii au sosit la Scoala din Davos, cea mai buna scoala de printese din lume. Locul nu pare sa promita prea multe distractii, dar in camera Diamant destinul a reusit sase printese de pe toate continentele: Agalia, Hansini, Wen, Efigenia, Killari, Melody si Zina. Fiecare dintre ele aduce intelepciunea propriei culturi, precum si nesigurantele tipice fetelor de varsta lor, iar pana la urma reusesc sa treaca peste limitele protocolului rigid. Primesc vizita inteleptului medieval Paracelsus, care ii daruieste lui Melody un medalion fermecat, ce-i va aduce numeroase schimbari in viata. In plus, comportamentul ciudat al directoarei Scolii le pune la incercare istetimea si precautia.  

alternative

Vrei să citești cartea Scoala printeselor. Medalionul fermecat - Ana Serna Vara în format PDF? Mai gândește-te puțin...

Trebuie să știi că site-ul plinuldecarti.ro nu distribuie cărți integrale în format PDF, ci doar PDF-uri conținând câteva pagini ale cărților puse la dispoziție de cei care au muncit din greu la carte. Da, s-a muncit din greu la fiecare dintre cele 142 pagini. Atunci când vei descărca cartea integrală Scoala printeselor. Medalionul fermecat - Ana Serna Vara în format PDF în telefonul sau calculatorul tău, de pe orice site online, practic nu doar că faci o ilegalitate, dar nici nu îți arăți aprecierea față de munca autorului cărții, Ana Serna Vara. Respectă-le munca și cumpără cartea dintr-o librările, la cel mai mic preț.