Cel mai mic preț pentru Dialog social, probleme si solutii in educatie. Invatamantul online in pandemie - Valeriu Frunzaru, Oana Stefanita

Despre carte

Descrierea cărții

Mai multe despre cartea ”Dialog social, probleme si solutii in educatie. Invatamantul online in pandemie - Valeriu Frunzaru, Oana Stefanita”

Rezultatul muncii echipei de sociologi de la Facultarea de Comunicare si Relatii Publice a SNSPA il regasiti in aceasta carte intitulata: Dialog social, probleme si solutii in educatie. Invatamantul online in pandemie. Acest studiu a demarat chiar in perioada in care a inceput pandemia cauzata de coronavirus, de aceea veti regasi in paginile acestei carti si informatii referitoare la impactul asupra sistemului de educatie din perspectiva cadrelor didactice.   Aceasta lucrare reprezinta un document de lucru valoros si extrem de util nu numai pentru organizatia noastra, ci si pentru ziaristi, sociologi, specialisti in educatie, reprezentanti ai societatii civile, pentru toti cei care se implica in elaborarea de politici educationale. Este un instrument util pentru a intelege nevoile profesorilor si a afla care sunt opiniile lor. Este o sursa de informatie pe care autoritatile publice ar trebui sa o utilizeze in vederea remedierii unor deficiente ale sistemului educational scoase in evidenta de acest studiu sociologic.

alternative

Vrei să citești cartea Dialog social, probleme si solutii in educatie. Invatamantul online in pandemie - Valeriu Frunzaru, Oana Stefanita în format PDF? Mai gândește-te puțin...

Trebuie să știi că site-ul plinuldecarti.ro nu distribuie cărți integrale în format PDF, ci doar PDF-uri conținând câteva pagini ale cărților puse la dispoziție de cei care au muncit din greu la carte. Da, s-a muncit din greu la fiecare dintre cele 302 pagini. Atunci când vei descărca cartea integrală Dialog social, probleme si solutii in educatie. Invatamantul online in pandemie - Valeriu Frunzaru, Oana Stefanita în format PDF în telefonul sau calculatorul tău, de pe orice site online, practic nu doar că faci o ilegalitate, dar nici nu îți arăți aprecierea față de munca autorilor cărții, Valeriu Frunzaru, Oana Stefanita. Respectă-le munca și cumpără cartea dintr-o librările, la cel mai mic preț.