Cel mai mic preț pentru Adio, enervare... Salut, calm! - Ana Serna, Henar Inigo

Despre carte

Răsfoiește PDF-ul cărții Adio, enervare... Salut, calm! - Ana Serna, Henar Inigo:

Ai răsfoit PDF-ul cărții Adio, enervare... Salut, calm! - Ana Serna, Henar Inigo? Vezi acum cel mai mic preț și adaug-o în biblioteca ta
👉 vezi prețurile

Descrierea cărții

Mai multe despre cartea ”Adio, enervare... Salut, calm! - Ana Serna, Henar Inigo”

Bufnita Virgiliu isi facea siesta cand deodata... Buf! O lovitura de minge. Sa-l fi vazut cum s-a maniat! Virgiliu nu e rau, dar nu stie sa-si controleze furia. Spre norocul lui, noii sai prieteni il vor invata sa se calmeze cand e enervat. Nu e ceva rau sa te enervezi, dar nici nu e bine sa te lasi sa-ti pierzi controlul sau sa-i faci pe ceilalti sa sufere.    Ana Serna este autoare de literatura pentru copii si psihopedagog. Henar Inigo este psiholog pentru copii si adolescenti.

alternative

Vrei să citești cartea Adio, enervare... Salut, calm! - Ana Serna, Henar Inigo în format PDF? Mai gândește-te puțin...

Trebuie să știi că site-ul plinuldecarti.ro nu distribuie cărți integrale în format PDF, ci doar PDF-uri conținând câteva pagini ale cărților puse la dispoziție de cei care au muncit din greu la carte. Da, s-a muncit din greu la fiecare dintre cele 28 pagini. Atunci când vei descărca cartea integrală Adio, enervare... Salut, calm! - Ana Serna, Henar Inigo în format PDF în telefonul sau calculatorul tău, de pe orice site online, practic nu doar că faci o ilegalitate, dar nici nu îți arăți aprecierea față de munca autorilor cărții, Ana Serna, Henar Inigo. Respectă-le munca și cumpără cartea dintr-o librările, la cel mai mic preț.