Cel mai mic preț pentru Sa vorbim despre sentimente - Jayneen Sanders

Despre carte

Răsfoiește PDF-ul cărții Sa vorbim despre sentimente - Jayneen Sanders:

Ai răsfoit PDF-ul cărții Sa vorbim despre sentimente - Jayneen Sanders? Vezi acum cel mai mic preț și adaug-o în biblioteca ta
👉 vezi prețurile

Descrierea cărții

Mai multe despre cartea ”Sa vorbim despre sentimente - Jayneen Sanders”

Aceasta carte ii incurajeaza pe copii sa-si inteleaga si sa-si gestioneze sentimentele si emotiile schimbatoare si sa vorbeasca fara teama despre ceea ce se simt. Este esential sa-i invatam cum sa reuseasca asta, pentru a-i putea ajuta sa evolueze intr-un mod pozitiv. Sa vorbim despre sentimente este cartea perfecta pentru parintii, cadrele didactice si psihologii care vor sa-i ajute pe copii sa-si analizeze emotiile intr-un mod interactiv si captivant. Jayneen Sanders este scriitoare, pedagog, mama a trei copii si militanta pentru educarea copiilor prin discutii despre probleme sociale si emotionale, despre relatii bazate pe respect si despre siguranta corporala. Ilustratii de Cherie Zamazing.

alternative

Vrei să citești cartea Sa vorbim despre sentimente - Jayneen Sanders în format PDF? Mai gândește-te puțin...

Trebuie să știi că site-ul plinuldecarti.ro nu distribuie cărți integrale în format PDF, ci doar PDF-uri conținând câteva pagini ale cărților puse la dispoziție de cei care au muncit din greu la carte. Da, s-a muncit din greu la fiecare dintre cele 40 pagini. Atunci când vei descărca cartea integrală Sa vorbim despre sentimente - Jayneen Sanders în format PDF în telefonul sau calculatorul tău, de pe orice site online, practic nu doar că faci o ilegalitate, dar nici nu îți arăți aprecierea față de munca autorului cărții, Jayneen Sanders. Respectă-le munca și cumpără cartea dintr-o librările, la cel mai mic preț.