Cel mai mic preț pentru Studiu asupra fenomenelor geomorfologice si hidrologice de risc din bazinul Lapus - Daniel Nasui

Despre carte

Descrierea cărții

Mai multe despre cartea ”Studiu asupra fenomenelor geomorfologice si hidrologice de risc din bazinul Lapus - Daniel Nasui”

Lucrarea reprezinta rezultatul activitatii desfasurate in timpul Scolii doctorale "Mediul Geografic si Dezvoltarea Durabila" din cadrul Departamentului de Geografie al Universitatii de Vest din Timisoara, in intervalul 2011-2014, avand ca scop studiul fenomenelor geomorfologice si hidrologice de risc din bazinul Lapus. Rezultatele cercetarilor de teren efectuate in ultimii 20 de ani in perimetrul zonei studiate in aceasta lucrare reflecta complexitatea fenomenologiei de risc, dar si insuficienta preocupare a autoritatilor locale si a comunitatii stiintifice pentru aceste areale izolate ce prezinta procese accelerate de eroziune, alunecari de teren sau inundatii.   Cele trei fenomene de risc sunt studiate in capitole separate, cuprinzand pentru fiecare o caracterizare a particularitatilor fenome-nologiei de risc, un inventar al formelor rezultate si al extensiunii acestora, un calcul al susceptibilitatii de producere - pentru intregul bazin, dar si pentru studiile de caz selectate -, precum si descrierea principalelor metode de preventie si combatere a fenomenelor de risc, adaptate pentru fiecare studiu de caz in parte.

alternative

Vrei să citești cartea Studiu asupra fenomenelor geomorfologice si hidrologice de risc din bazinul Lapus - Daniel Nasui în format PDF? Mai gândește-te puțin...

Trebuie să știi că site-ul plinuldecarti.ro nu distribuie cărți integrale în format PDF, ci doar PDF-uri conținând câteva pagini ale cărților puse la dispoziție de cei care au muncit din greu la carte. Da, s-a muncit din greu la fiecare dintre cele 284 pagini. Atunci când vei descărca cartea integrală Studiu asupra fenomenelor geomorfologice si hidrologice de risc din bazinul Lapus - Daniel Nasui în format PDF în telefonul sau calculatorul tău, de pe orice site online, practic nu doar că faci o ilegalitate, dar nici nu îți arăți aprecierea față de munca autorului cărții, Daniel Nasui. Respectă-le munca și cumpără cartea dintr-o librările, la cel mai mic preț.