Despre carte

Răsfoiește PDF-ul cărții Teste de inteligenta IQ 1 - Ken Russell, Philip Carter:

Ai răsfoit PDF-ul cărții Teste de inteligenta IQ 1 - Ken Russell, Philip Carter? Vezi acum cel mai mic preț și adaug-o în biblioteca ta
👉 vezi prețurile

Descrierea cărții

Mai multe despre cartea ”Teste de inteligenta IQ 1 - Ken Russell, Philip Carter”

Doriti sa va imbunatatiti rezultatele la testele IQ? Trebuie sa sustineti un test IQ pentru a obtine un post? In ambele cazuri, ajutorul va este acum la indemana. Concepute pentru masurarea inteligentei, testele IQ reprezinta o componenta a sistemului educational si a procesului de recrutare si selectare a personalului. Desi testele IQ va pot intimida, s-a dovedit ca va puteti imbunatati rezultatele exersand cu ajutorul tipurilor de teste prezentate si obisnuindu-va mintea cu diversele tipuri de intrebari. Tocmai de aceea, Teste de inteligenta IQ-1 contine 400 de intrebari care n-au fost publicate anterior si un ghid pentru evaluarea performantelor individuale. Imbunatatirea valorilor IQ cu cateva puncte ar putea reprezenta diferenta dintre succes si esec cand participati la un interviu pentru angajare care include sustinerea unui asemenea test.   Ken Russell si Philip Carter, experti britanici in teste IQ si renumiti editori Mensa, au scris peste 60 de carti despre toate aspectele testarilor, cuvintelor incrucisate, puzzle-urilor si exercitiilor de rationament, dintre care la Editura Meteor Press au aparut Teste psihometrice, Cartea completa a testelor de inteligenta, Teste de inteligenta si psihometrice, precum si Teste de inteligenta IQ, volumele 1-7. Traducere din limba engleza de Mihai-Dan Pavelescu.

alternative

Vrei să citești cartea Teste de inteligenta IQ 1 - Ken Russell, Philip Carter în format PDF? Mai gândește-te puțin...

Trebuie să știi că site-ul plinuldecarti.ro nu distribuie cărți integrale în format PDF, ci doar PDF-uri conținând câteva pagini ale cărților puse la dispoziție de cei care au muncit din greu la carte. Da, s-a muncit din greu la fiecare dintre cele 174 pagini. Atunci când vei descărca cartea integrală Teste de inteligenta IQ 1 - Ken Russell, Philip Carter în format PDF în telefonul sau calculatorul tău, de pe orice site online, practic nu doar că faci o ilegalitate, dar nici nu îți arăți aprecierea față de munca autorilor cărții, Ken Russell, Philip Carter. Respectă-le munca și cumpără cartea dintr-o librările, la cel mai mic preț.