Cel mai mic preț pentru Dragonsdale. Tinutul dragonilor - Salamanda Drake

Despre carte

Răsfoiește PDF-ul cărții Dragonsdale. Tinutul dragonilor - Salamanda Drake:

Ai răsfoit PDF-ul cărții Dragonsdale. Tinutul dragonilor - Salamanda Drake? Vezi acum cel mai mic preț și adaug-o în biblioteca ta
👉 vezi prețurile

Descrierea cărții

Mai multe despre cartea ”Dragonsdale. Tinutul dragonilor - Salamanda Drake”

Cara este fiica Maestrului Dragonului de la renumita firma de antrenamente Dragonsdale. Ea lucreaza in fiecare zi cu dragoni, le curata grajdurile, le ingrijeste harnasamentele si are grija de pui. Dar tatal ei i-a interzis singurul lucru pe care si-l doreste cel mai mult si mai mult: sa calareasca dragoni, tocmai pentru ca mama ei a murit intr-un accident de calarie. Cara s-a imprietenit cu cel mai rau dragon din grajduri, Skydancer, care refuza sa fie antrenat, calarit sau ingrijit de oricine altcineva. Cand o fata bogata si cruda decide ca il vrea pe Skydancer, Cara este obligata sa aleaga: fie isi asculta tatal, fie salveaza creatura pe care o iubeste. Cartea este plina de aventuri, de primejdii si victorii care ii vor tine pe micii cititori cu sufletul la gura. Ilustratiile superbe, alb-negru, rotunjesc aceasta carte splendida. Traducere din limba engleza de Larisa Lungu.

alternative

Vrei să citești cartea Dragonsdale. Tinutul dragonilor - Salamanda Drake în format PDF? Mai gândește-te puțin...

Trebuie să știi că site-ul plinuldecarti.ro nu distribuie cărți integrale în format PDF, ci doar PDF-uri conținând câteva pagini ale cărților puse la dispoziție de cei care au muncit din greu la carte. Da, s-a muncit din greu la fiecare dintre cele 256 pagini. Atunci când vei descărca cartea integrală Dragonsdale. Tinutul dragonilor - Salamanda Drake în format PDF în telefonul sau calculatorul tău, de pe orice site online, practic nu doar că faci o ilegalitate, dar nici nu îți arăți aprecierea față de munca autorului cărții, Salamanda Drake. Respectă-le munca și cumpără cartea dintr-o librările, la cel mai mic preț.