Răsfoiește PDF-ul cărții Verisoara mea Rachel - Daphne Du Maurier:

Ai răsfoit PDF-ul cărții Verisoara mea Rachel - Daphne Du Maurier? Vezi acum cel mai mic preț și adaug-o în biblioteca ta
👉 vezi prețurile

Descrierea cărții

Mai multe despre cartea ”Verisoara mea Rachel - Daphne Du Maurier”

O emotionanta poveste de dragoste cu un final surprinzator.   Philip si Ambrose sunt doi veri legati intre ei printr-o relatie speciala. Pana in momentul in care in viata lor intervine Rachel, o verisoara mai indepartata, care reuseste sa le perturbe armonia. Ambrose se casatoreste cu ea si curand moare in imprejurari ciudate. Philip este convins ca aceasta l-a omorat pentru a-i lua mostenirea. Mai ales ca Ambrose nu i-a lasat lui Rachel nimic din avutul sau, hotarand sa-i daruiasca totul lui Philip.   Venirea ei in Anglia il bulverseaza pe Philip care se indragosteste nebuneste de ea. Si, contrar asteptarilor, este incapabil sa o urasca – devine surd la vocea ratiunii, expunandu-se consecintelor unui comportament imprudent. O iubeste cu patima pe Rachel, in timp ce indoielile il coplesesc: si-a omorat intr-adevar barbatul? Este doar o masca imaginea ei de femeie fara ambitie, folosita sa ascunda caracterul unui om lipsit de scrupule?

alternative

Vrei să citești cartea Verisoara mea Rachel - Daphne Du Maurier în format PDF? Mai gândește-te puțin...

Trebuie să știi că site-ul plinuldecarti.ro nu distribuie cărți integrale în format PDF, ci doar PDF-uri conținând câteva pagini ale cărților puse la dispoziție de cei care au muncit din greu la carte. Da, s-a muncit din greu la fiecare dintre cele 350 pagini. Atunci când vei descărca cartea integrală Verisoara mea Rachel - Daphne Du Maurier în format PDF în telefonul sau calculatorul tău, de pe orice site online, practic nu doar că faci o ilegalitate, dar nici nu îți arăți aprecierea față de munca autorului cărții, Daphne Du Maurier. Respectă-le munca și cumpără cartea dintr-o librările, la cel mai mic preț.